CONSULTATII DE ASTROLOGIE
SI ECHILIBRARI ENERGETICE PRIN METODA REIKI
"Da-i unui om peste si va fi satul o zi; invata-l sa pescuiasca vi va fi satul toata viata."
Vechi proverb chinezesc 
Prima pagina      Ce inseamna afacere de fapt
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite
 

CE INSEAMNA AFACERE DE FAPT

 

Conform DEX afacere= intreprindere cu rezultat favorabil, actiune importanta, indeletnicire, ocupatie. Dar mai sunt si definitii care acorda acetui termen o conotatie negativa, trimitand catre notiunea de specula. Poate ca definitiile din DEX nu au fost modificate in ultimii 20 de ani, din vremurile cand orice nu era munca "retribuita" era "bijnita", delict, ceva rau in orice caz, adica, ce mai, AFACERE.

Din fericire vremurile s-au schimbat iar notiunea de afacere nu mai are conotatii preponderent negative. Afacerile sunt motorul societatii noastre, sunt cele care ne asigura un confort material care de cele mai multe ori este strans legat de confortul spiritual. Nu ma refer la opulenta! NU! In niciun caz! Dar pentru o viata spirituala majoritatea oamenilor au nevoie sa aiba asigurate necesitatile materiale. Si aceste sunt domeniul afacerilor.

Asadar, ne vom ocupa de afaceri, de parte buna a afacerilor, acelea cere au la baza avantajul reciproc al partenerilor si de acele speculatii financiare care presupun informatie, analiza, actiune, nu neaparat pacaleala, jecmaneala cum multi pot intelege.

Prin acest site ne-am propus sa va dam cateva lucruri care sa va fie de real folos poate toata viata.
Deci incearca, contacteaza-ne, merita!